T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Ülkü İlkokulu

Ülkümüz Okumak Projesi

"Ülkümüz Okumak" Projesi Ülkü İlkokulu’nda Başladı!

Ülkü İlkokulu olarak, öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve onların zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Ülkümüz Okumak" adlı okuma projesini başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimize yönelik sınıflar düzeyinde hazırlanan etkinliklerle, onları kitaplarla buluşturarak okuma sevgisini aşılamayı hedefliyoruz.

"Ülkümüz Okumak" projesi, öğrencilerimize düzenli okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra, eleştirel düşünme, hayal gücünü geliştirme ve nitelikli çocuk kitaplarıyla tanışma fırsatı sunmayı amaçlamaktadır. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz erken yaşlardan itibaren kitap okumayı bir alışkanlık haline getirerek akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerini de destekleyeceklerdir. Ayrıca, projemiz çocukların kendini ifade etme yeteneklerini artıracak, kelime dağarcıklarını geliştirecek ve hayal güçlerini zenginleştirecektir.

Ülkü İlkokulu olarak, okula başlayan her öğrencinin kitap dostu, okumayı seven biri olarak bir üst eğitime başlamasını en büyük hedefimiz olarak görüyoruz. Bu yolda düzenlediğimiz ilk etkinlik, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek, kitap sevgisini pekiştirmek ve açık havada okumanın da keyifli bir etkinlik olduğunu göstermek amacını taşımaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.10.2024 - Güncelleme: 11.10.2024 13:48 - Görüntülenme: 29
  Beğen | 0  kişi beğendi